2016-09-26 08:41:28• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Egy fontos üggyel végezhet ma

Napi horoszkóp szeptember 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Sajnos nem sikerül elvégeznie, amit mára tervezett, mert mindig közbejön valami, vagy ön lesz kicsit lassúbb, mint máskor. Ha még nem foglalt a szíve, a szerelem ma váratlanul betoppanhat az életébe. A kezdeti nehézségek ne tántorítsák el!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Reggel még fáradtnak és kedvetlennek érezheti magát, ráadásul egy kellemetlen konfliktus is nehezíti a napját. Délután viszont az útjába sodorhat az élet valakit – ez az ismeretség nagy befolyással lesz a jövőjére!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Vigyázzon, hogyan fogalmazza meg a mondandóját, mert valaki szántszándékkal kiforgatja a szavait, és rosszindulatú pletykát indít el. Arra is figyeljen, hogy ne avasson olyasvalakit a bizalmába, akiben nem bízik meg száz százalékosan!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A megérzései most átsegítik a nehéz helyzeteken, de ha egy mód van rá, most ne kezdjen bele új dolgokba. Épp elég kihívást jelentenek a meglévő feladatok is… Este pihenjen minél többet!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Az ötleteit képtelenségnek tartják egyesek, de ez önt ne zavarja, helyesek a meglátásai. Vigyázzon, a munkahelyén sokan irigykednek önre, és nem nézik jó szemmel, ahogy előre halad a ranglétrán! A kedvességével leszerelheti a féltékeny kollégákat.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22. 
Nyílt ellenségeskedéssel kell megküzdenie szókimondó természete miatt, talán túlságosan is egyenesen közölte valakivel a nemtetszését. Máskor legyen egy kicsit diplomatikusabb!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.H
Ha lehet, ne tervezzen mára sokat, és ne vásároljon nagyobb értékű dolgokat. Kissé bonyolult a helyzet a szívügyek terén. Nehezen tudja eldönteni, mit is lépjen. Lassítania kellene, hogy tisztázni tudja az érzéseit.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma olyan feladatai adódnak, amelyek nagy összpontosítást igényelnek. Sikeres napja lehet, de csak akkor, ha jól osztja be az idejét, és nem engedi, hogy kicsússzon a keze közül az irányítás!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Egy munkatársa komolyan rivalizál önnel, talán meg akarja szerezni a pozícióját. Emiatt rosszindulatú megjegyzéseket tehet önre a háta mögött. Ne foglalkozzon vele, egy hanyag legyintéssel intézze el, ha a tudomására jut a pletyka - ebből mindenki érteni fog!

Bak: XII. 22. - I. 19. 
Egy fontos üggyel végezhet ma, minden különösebb erőfeszítés nélkül. A dicséret sem marad el, a főnökei is elismerik a munkáját. Este kapcsolódjon ki egy kicsit, egy közös program a párjával jót tenne önnek.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Számítson arra, hogy csak a délelőtti órákban tud komolyan koncentrálni, nagyobb munkákat ne tervezzen délutánra. A magánéletében továbbra is kövesse a megérzéseit. Aktív társasági életet él, és váratlan meghívást is kaphat.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma nagy elhatározásra jut a jövőjével kapcsolatban. Gondolja át jól a terveit, és beszélje át a barátaival is a dolgokat, mert hasznos tanácsokat fog kapni tőlük!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: